Стережіть кишені!

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 22.12.2006 19:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1748

Перед Новорічними святами в Києві активізувалася банда “глухонімих” кишенькових злодіїв.

Фоторобот одного із злочинців

Група кишенькових злодіїв діє під виглядом глухонімих, що запитують дорогу. Зафіксовано, що користуються автомобілем непримітної марки - "Жигулі", старий "Форд", тощо. Колір - сірий, білий. Тоноване скло.

Зупиняючись, один з них (пасажир), показуючи папірець з адресою, запитує дорогу - інтенсивно розмахуючи при цьому руками та хапаючи себе та співрозмовника. Найчастіше в адресі вказана вулиця, пов`язана з військовою тематикою - генерала такого-то (нерозбірливо), тому намагається продемонструвати атрибути однострою - погони, портупею, тощо. Не знайшовши "спільної мови", вибачається, потискує руку і зникає, прихопивши гаманця і все, що було в кишенях.

В машині окрім нього знаходиться ще водій і 1-2 пасажири на задньому сидінні. Можливо озброєні.

Опис одного із злочинців: чоловік середньої статури, зріст 175 см, на вигляд 45 років, волосся світле курчаве, ніс малий. Особливих прикмет не має.

Інший - приблизно такого ж віку, волосся темне, борідка. Можливо, - то один і той же злочинець, - його фоторобот демонструється вже кілька років.

Водій - худорлявий.

Злочинці зухвалі - всі документи знищують або викидають, випадки з "підкиданням" не відомі. Особливо активно діють перед великими святами поблизу супермаркетів, ресторанів, на зупинках громадського транспорту. Зупиняють чоловіків.

За наявною інформацією, можуть проживати у приміській зоні (Тарасівка).

При можливості, ухиляйтесь від таких "співрозмовників" та викликайте правоохоронців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.