Журналістці Наталії Розинській відбили нирку і є підозра на перелом ноги

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.05.2012 14:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17480

Наталія Розинська, яку вчора було жорстоко побито в під`їзді власного будинку, зараз перебуває в Київській міські лікарні № 17. Вона не може самостійно пересуватися.

Про це Наталія Розинська розповіла по телефону журналістам Gazeta.ua сьогодні вранці.

"Я погано себе почуваю. Самостійно не можу пересуватися. Навіть у туалет не можу сходити без сторонньої допомоги. В мене відбита нирка, сильно болить нога. Боюся, щоб там не було перелому", - сказала вона.

"Обличчя повністю побите. Вчора ввечері лікарі накладали шви на брову", - додала вона.

Нагадаємо, вчора ввечері Наталію Розинську побили в під’їзді її будинку двоє невідомих. Її забрали "швидка".

Журналісти ТСН змогли зустрітися з журналісткою у клініці. На її обличчі синці, а рану над бровою довелося зашивати. Наскільки важкими виявилися травми, лікарі поки сказати не можуть. Наразі Розинській зробили рентген, а невдовзі мають провести комп’ютерну діагностику мозку.

"Я вийшла переставляти машину. Зайшли за мною двоє людей", - розповідає Розинська.

За її словами, тільки вона повернулася, отримала перший удар кулаком в око: "А далі я вже все... я не пам’ятаю".

"Я кричала дуже сильно. І потім я пам’ятаю, як вже сиджу на сходинках, і дві жінки, мої сусідки, одна мені воду принесла, друга серветками витирала обличчя", - пригадала вона.

Перед цим Розинська заявила, що 2 травня її в центрі Києва на вул. Саксаганського, 29 її побили, погрожуючи пістолетами, п’ятеро даішників.

Через інцидент з представниками ДАІ на ведучу склали чотири протоколи за адміністративні порушення. За словами правоохоронців, Розинська зупинилася в місці, де зупинка була заборонена.

Після того випадку Розинську відсторонили від роботи на Першому національному каналі.

Наталія Розинська також є помічницею депутата від БЮТ Михайла Волинця. 6 травня у Львові вона приймала участь у звільнені відомого правозахисника, громадянина Канади Зіновія Андрухіва, якого незаконно затримали і ув`язнили бандити в погонах.

***

Один з читачів Gazeta.ua так прокоментував матеріал про побиття журналістки, «Почерк побиття телеведучої той самий, як і у хлопця - засновника сайту, який боровся з ДАІшниками. Б’ють в обличчя, і по нирках. Ментовська школа і виконання ментовське».

Як відомо, 24 березня цього року, було викрадено і жорстоко побито журналіста і керівника проекту «Дорожній контроль» Ростислава Шапошникова. Його проект висвітлює протиправну та корупційну діяльність співробітників департаменту ДАІ МВС України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.