Українська міліція повернулася до радянських традицій - незгодних з режимом відправляють до «психушки»

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.05.2012 14:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17482

Пенсіонера, який пікетував МВС з плакатом «Захарченко падлюка, а Янукович щось гірше», відправили до психлікарні.

У середу, 16 травня, київські правоохоронці затримали скандально відомого миколаївського пенсіонера Анатолія Ільченка, який вирушив до столиці України бойкотувати Євро-2012.

Про це Ільченко повідомив в телефонному режимі, повідомляє Кореспондент.net.

"До самотнього пікетника, який стояв під стінами Міністерства внутрішніх справ з плакатом "Міністр МВС Захарченко падлюка, а Янукович щось гірше", підійшли троє людей у ​​міліцейській формі, і не представившись, не надавши посвідчення, нічого не пояснивши, взяли під руки і повели до машини", - пише видання.

З Печерського РВВС його відвезли в психіатричну лікарню ім. академіка Павлова на Фрунзе, 103.

"Як тільки Ільченко сказав, що заступник головного лікаря лікарні Михайло Юрійович Ігнатов вирішує, поміщати в стаціонар миколаївського пенсіонера чи ні, зв’язок обірвався", - говориться в повідомленні.

Анатолій Ільченко

Раніше Ільченко неодноразово подавав позови проти влади Миколаєва, зокрема - проти мера Володимира Чайки, вимагаючи заборонити йому виступати російською без перекладу.

Нагадаємо, 13 вересня 2010 року Ленінський районний суд міста Миколаєва розглядав справу проти Анатолія Ільченка, обвинуваченого в хуліганстві за те, що він вимагав від працівниці “Ощадбанку” спілкуватися з ним державною мовою, а після її відмови - просив надати книгу скарг і пропозицій.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.