Нардепа Ар’єва замовили за журналістську діяльність

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 18.05.2012 14:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17495

На народного депутата України Володимира Ар’єва збирають компромат для політичної кримінальної справи.

Про це Ар’єв повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«З другого джерела підтвердили інформацію, тому пишу тут. СБУ отримала завдання зібрати на мене компромат, дуже бажано такий щоб порушити кримінальну справу. Ноги ростуть з генпрокуратури». - пише Ар’єв.

Як причину такой «активності» він називає свою журналістську діяльність. «Причина, як мені пояснили - симетрична відповідь на мої фільми - один скоро в інтернеті, другий - на телеканалах Європи». - пише Ар’єв.

Він пояснив, що це за фільми і коли будуть в ефірі: «Перший фільм «Криваве ЄВРО» - буде викладений в інтернет наступного четверга, 24 травня. Другий фільм «Україна: демократія з перешкодами», зроблений «Закритою Зоною» спільно з французським продакшном Фільм Гран де Сабль (рік працювали!) - вийде на каналі ARTE 29 травня о 22:30 за київським часом».

Ар’єв публічно повідомив, що для нього така реакція є цілком передбачуваною. «Що ж, я готовий - вперед! А таваріщам, які все це затіяли, скажу окремо - я буду знати все що ви там замислили. Звідки? Вам цього не зрозуміти» - наголошує депутат-журналіст.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.