Тігіпко буде робити легенду про Партію регіонів з “людським обличчям”

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 18.05.2012 15:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17496

Віце-прем’єр-міністр, міністр соціальної політики, заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко хоче змінити стереотипи, які склалися про ПР.

Про це він сказав в інтерв’ю журналу "Кореспондент".

"Частково імідж "регіоналів" мені не подобається. І частково я його точно хочу змінити. Тому публічна роль мене влаштовує... Мені не подобається, що про ПР говорять як про партію, яка генерує мало передових і прогресивних речей. Я вважаю, що це треба змінювати", - сказав політик.

Тігіпко також зазначив, що йому не подобається, що представники ПР користуються репутацією осіб, здатних здійснювати незаконні дії.

"Мені не подобається, що за ПР, або за "донецькими", репутація, мовляв, вони можуть дозволяти собі якісь дії рейдерського характеру. І з цим треба предметно розбиратися. Я створив спеціальний департамент, який виїжджає й розбирається із цим на місці, якщо справа стосується публічних речей. Виникає проблема, і ми прямуємо одразу туди", - сказав він.

Крім того, віце-прем’єр підкреслив, що йому не подобається, що представники ПР намагаються орієнтуватися лише на певні верстви населення.

"Мені не подобається, коли говорять, що ПР повинна орієнтуватися тільки на робітників і їхні родини й мало приділяти увагу працівникам культури й науки, підприємцям. Вважаю, що це неправильно для партії, яка перебуває при владі", - заявив політик.

Тігіпко вважає, що на виборах він повинен буде переконати всіх виборців, що ПР зможе вирішити їхні проблеми.

Нагадаємо, Тігіпко вважає, що прийняття нової редакції закону про зайнятість населення й посилення боротьби з корупцією здатні поліпшити імідж Партії регіонів.

Тігіпко має намір піти у відпустку на час кампанії з виборів Верховної Ради наприкінці липня.

Раніше ПР призначила секретаря Ради національної безпеки й оборони Андрія Клюєва головою виборчого штабу на виборах Ради, а Тігіпка - керівником публічної виборчої кампанії партії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.