Авіалінії Коломойського збанкрутували

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 22.05.2012 13:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17510

Шведська авіакомпанія Skyways Express AB і її "дочка" City Airline AB, мажоритарним власником яких є підконтрольна українському бізнесменові Ігорю Коломойському компанія Mansvell Enterprises Ltd., оголосили про банкрутство.

Відповідно до повідомлення Skyways на її веб-сайты, усі рейси скасовані.

Власники компанії вирішили не продовжувати її фінансування. У зв’язку з цим рада директорів була змушена ухвалити рішення про припинення всіх платежів і скасувати всі польоти, говориться в повідомленні Skyways.

"Ця сумна звістка для компанії і наших пасажирів (...) Крім того, наш персонал ризикує втратити роботу. Ми зробили все можливе, щоб компанія залишилася на плаву, однак після банкрутства Cimber це стало практично неможливо", - цитується в повідомленні генеральний директор Skyways і City Airline Микаэл Венгдал (Mikael Wangdahl).

Коломойский, крім Cimber, Skyways і City Airlines, має інтереси в українській авіації через участь у таких компаніях, як "Аеросвіт" (якій належить "Донбасаеро") і "Дніпроавіа" (Дніпропетровськ). Крім того, є основним акціонером ряду португальських лізингових компаній.

Як відомо, пасажири "Аеросвіт" регулярно скаржаться на проблеми при польотах з цією компанією.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.