Покращення життя вже сьогодні: годинник головного анткикорупціонера в СБУ вельми «корупційний»

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.05.2012 21:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17525

Перший заступник голови СБУ, начальник Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Володимир Рокитський носить годинник, який коштує більше його річної зарплати.

Фотограф порівняв дорогий годинник Рокитського з недорогим його американського колеги Кеннета Бредлі. Фото Соделя Влада

Про це повідомив фотокореспондент Влад Содель у своєму Facebook.

На руці Володимира Рокитського фотограф помітив годинник Breguet Classique Complications, модель Reveil du Tsar Alarm з білого золота.

Його ціна - від 32 000 до 38 000 доларів (256 - 304 тисячі гривень). Годинникам цього бренда, а саме моделі Classique Grande Complication Tourbillon, ціною в 112,1 тис. доларів, віддають перевагу - голова правління російського «Газпрому» Олексій Міллер; нинішній прем`єр Росії Дмітрій Мєдвєдєв (його Classique Moon Phase коштують в тому самому ціновому діапазоні, що і годинник головного українського «антикорупціонера»), а також патріарх Кіріл Гундєв, який володіє подібним хронометром.

Відзначимо, за даними з біографії Рокитського, чиновник ніколи не займався бізнесом, а в декларації про доходи за минулий рік він вказав суму в 231,3 тисячі гривень.

Тобто щоб купити годинник, навіть за мінімальною ціною, Рокитському довелося б працювати більше року.

Журналісти дізналися скільки коштують годинники Ахметова і Хорошковського

Годинник власника групи СКМ Ріната Ахметова коштує більше $700 тисяч, а годинник першого віце-прем’єр-міністра Валерія Хорошковського - майже $100 тисяч.

Про це далі розвивають тему у Facebook фотокореспонденти Ярослав Дебелий і Влад Содель.

Так, у Ахметова - годинник марки Patek Philippe з білого золота. Зазначимо, що інший відомий прихильник цього виробника Владімір Путін має у своїй колекції набагато «скромніший» екземпляр - його вартість лише 60 тис. доларів США.

Хорошковський носить годинник марки Glashutte Original - Alfred Helwig Tourbillon 2 лімітованої серії з рожевого золота.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.