Підприємці Лук’янівського ринку пікетують гаранта

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 25.05.2012 17:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17539

Близько 100 підприємців зі столичного Лук’янівського ринку пікетують Адміністрацію Президента України.

Вони тримають плакати: «Пане Президенте, захистіть малий бізнес», «Стоп безпредєлу на Лук’янівському ринку» тощо. Учасники акції скандують: «Банду геть!».

Організатори через гучномовець закликають Президента стати на захист малого бізнесу, а від Генерального прокурора вимагають порушити кримінальну справу щодо ситуації навколо ринку.

Конфлікт на Лук`янівському ринку розпочався в середині березня: невідомі неодноразово намагалися захопити ринок, називаючись новими господарями.

Підприємці, які працюють на ЗАТ «Лук’янівський ринок», звернулися до депутатів Київської міської ради з проханням створити спеціальну комісію і втрутитися в конфлікт, який виник між новим і попереднім власником акціонерного товариства.

22 травня заступник голови КМДА Олександр Пузанов під час зустрічі з ініціативною групою працівників Лук’янівського ринку заявив про намір міської влади та прокуратури оскаржити у судовому порядку продаж ринку.

а результатами перевірки Генпрокуратури підготовлено позовну заяву про визнання недійсним договору про продаж ринку та повернення майна до комунальної власності. Найближчим часом позов буде направлено до Господарського суду Києва.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.