Київ вражатиме гостей екзотикою: смітниками на ланцюгах

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 28.05.2012 14:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17549

У центр столиці повернули сміттєві урни. Їх встановили на виходах з метрополітену, біля КМДА і Головпоштампу та по пішохідній зоні вулиці Хрещатик та Майдану Незалежності.

Теперішні урни - пластикові, зеленого кольору, мають кришки; у них вміщається до 60 літрів сміття.

В пішохідній зоні Хрещатика поставили подвійні урни місткістю 60 літрів кожна з вкладеними в них целофановими пакетами одноразового використання. Щоб урни не покрали, їх прикували ланцюгами до тротуару.

"Досить комфортні для роботи. Якщо потрібно, урну можна перевезти в інше місце. Старі були з бетону і їх неможливо було підняти, а ці запросто", — розповів прибиральник Володимир.

"За розпорядженням київської міської адміністрації в центрі Києва мають замінити 1577 сміттєвих баків. Також додатково встановити 215 контейнерів для сміття у дворах будинків.

"Що це за сміттєвий бак, який треба руками відкривати? Бозна-що можна підчепити торкаючись до них руками. І де металеві зі сіткою, їх обіцяли повстановлювати, щоб було видно що там всередині, а тут те саме що бетонні, нічого не видно", — каже киянин Ігор Толочко.

Нагадаємо, бетонні урни в центрі Києва були демонтовані кілька тижнів тому. Це зробили після терактів у Дніпропетровську. Там, вибухові пристрої були закладені в бетонні урни.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.