Німецькі лікарі не знають чи зможе Тимошенко самостійно ходити

Автор/джерело -  © DW



Дата публiкацiї - 30.05.2012 10:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17567

Лікуванням екс-прем’єр міністра України Юлії Тимошенко, як і раніше, займатимуться німецькі лікарі з берлінської клініки Charité. Проте поки що остаточно не вирішено, хто саме.

Лікування ув’язненого українського екс-прем’єра і надалі лишатиметься справою медиків берлінської клініки Charité. «Ще цього вівторка буде визначено, хто саме після психотерапевта Анетт Райсгауер відправиться до лікарні в українському Харкові», - цитує інформаційне агентство dpa прес-секретаря Charité Штефані Вінде.

Водночас у берлінській клініці спростували повідомлення українських ЗМІ, що Райсгауер начебто «кинула» опікуватися Юлією Тимошенко. «Пані Райсгауер, як і було домовлено, повернулася через тиждень», - сказала Вінде.

Як повідомляє далі dpa з посиланням на Райсгауер, Тимошенко потребує тривалої терапії. За даними німецького лікаря, ідеться про серйозне захворювання і ще складно сказати, коли опозиційна лідер буде знову в стані пересуватися самостійно.

Райсхауер займалася процесом реабілітації Юлії Тимошенко із 21 по 27 травня. Перед тим, починаючи від 9 травня, терапевтичними заходами у Харкові керував Лутс Гармс, також медик берлінської клініки Charité. За висновками німецьких лікарів, Тимошенко страждає на зсув міжхребетних дисків, через що у неї розвинулися хронічні болі у спині.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.