Китайські торренти вже роздають нову Windows 8

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 31.05.2012 11:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17575

Попередня версія Windows 8 Release Preview потрапила в інтернет до дати виходу, наміченої на перший тиждень червня.

Операційній системі приписується 64-розрядна збірка Windows 8 Release Preview для користувачів з Китаю. В інтернеті попередня версія ОС поширюється через китайські форуми і торрент-сайти в форматі файлу .ISO. Розмір файлу складає 3,34 Гб.

За словами користувачів, які встановили систему, установка пройшла успішно, а система працездатна. У той же час платформа доступна тільки китайською мовою, що ускладнює тестування для користувачів, які не володіють цією мовою.

Судячи зі скріншотів нової версії операційної системи, розміщених в блогах PC Beta і Win8China, система буде пропонувати користувачам нові версії деяких Metro-додатків і новий екран завантаження.

В операційній системі, як і раніше, використовуються "напівпрозорі" вікна та інші елементи інтерфейсу Aero, яких Microsoft пообіцяла позбутися. Проте головний розробник ОС Стівен Сінофскі зауважив, що остаточна відмова від Aero відбудеться лише у фінальній версії "вісімки"

Якщо файл, розміщений в інтернеті, дійсно виявиться новою попередньою версією Windows 8, то можна припустити, що його завантажив один з китайських партнерів Microsoft, оскільки нові версії системи партнери отримують раніше, ніж користувачі.

Нагадаємо, офіційно Microsoft випустила дві попередні версії нової ОС - одну для розробників у вересні 2011 року, другу - для користувачів в кінці лютого 2012 року. Вихід третьої попередньої версії очікується на початку червня.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.