Шквал у Києві. Є постраждалі [відео]

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 4.06.2012 23:37 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17600

Сьогодні ввечері, 4 червня, близько 17:20, над Києвом пронісся шквал, який тривав не більш як 20 хвилин.

Внаслідок негоди постраждали п’ять осіб, зламані близько сотні дерев.

В районі Куренівки на ділянці від Бабиного Яру до Пташиного ринку машини потопали у воді, а від сильного вітру дерева падали на проїжджу частину, пише газета Сегодня.

Біля стадіону Спартак огорожа, що звалилася, травмувала жінку. У лікарні ім. Павлова сильним вітром у двох корпусів знесло дах. МНС отримало 26 викликів з проханнями про допомогу.

"Ми підняли всі міські служби. Зламаних дерев близько сотні. Стоять трамваї і тролейбуси. Двоє чоловіків травмовані деревами. Будемо працювати всю ніч", - повідомив начальник головного управління надзвичайних ситуацій КМДА Віталій Пшеничний. Він обіцяв, що у вівторок транспорт відновить роботу, а наслідки стихії усунуть.



За даними газети «Комсомольськая правда» в Україні, біля стадіону Спартак на вулиці Фрунзе, 15-метрова тополя впала на чотирьох перехожих: двох чоловіків і двох жінок. Щоб звільнити їх, довелося викликати рятувальників, які за допомогою спецтехніки підняли дерево.

"Одна з жінок постраждала найбільше, у неї удари і переломи. Всіх постраждалих швидка забрала до лікарні", - повідомили очевидці.

Внаслідок падіння дерева також постраждав перехожий на вулиці Вишгородська. Жертва - 21-річний хлопець отримав переломи і був доставлений в лікарню швидкої допомоги.

Також не витримали натиску вітру дерева в центральних районах і на Оболоні, де на вулиці Лайоша Гавро стовбур повалило прямо на електромережу.






 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.