ЄВРО-2012. Нетверезих іноземних фанів будуть лікувати в українських лікарнях

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 9.06.2012 15:59 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17638

ноземних уболівальників Євро-2012, що сильно зловживають алкоголем, будуть приводити до тями в токсикологічних відділеннях українських лікарень, обіцяють в МВС.

Відповідаючи на питання про те, куди доставляють іноземних громадян, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння, але не порушують українські закони, у МВС зазначили, що такими людьми займаються медики.

"Якщо іноземець дуже п’яний, але не порушує закон, то його доставляють у токсикологічне відділення, де він знаходиться певний час, поки не прийде до тями", - пояснили в управлінні зі зв’язків з громадськістю МВС України.

"Це медична проблема, не наша, якщо вони не порушують закон", - підкреслили в міліції.

При цьому в МВС розповіли, що в рамках Євро-2012 такі випадки вже були: українці викликали відповідні служби, бачачи, що іноземець не здатний самостійно пересуватися та адекватно реагувати.

Зокрема, в Харкові громадянин Голландії, будучи сильно нетверезим, врізався в скляні двері, у Львові французький уболівальник розбив дзеркало.

У той же час в МВС особливо підкреслили, що якщо іноземний громадянин починає порушувати українське законодавство в такому стані, то він відповідає за українськими законами, і може бути притягнутий в судовому порядку, зокрема, до адміністративної відповідальності - штрафів, позбавлення права відвідувати матчі Євро-2012. Але таких випадків поки не було.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.