Нові супер-потяги “Хюндай” почали масово ламатись

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 11.06.2012 13:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17651

У понеділок, 11 червня новий потяг “Хюндай”, який везе вболівальників з Києва у Донецьк на матч Євро-2012 Англія-Франція через 23 хвилини після відправлення змушений був зупинитися.

Як повідомили пасажирам співробітники транспортної міліції, рух було припинено через технічну несправність потягу.

За останніми даними поїзд відновив рух, але замість 100 км/год. рухається повільно, близько 30 км / г. За даними прес-служби Донецької залізниці, потяг, за попередніми даними, запізниться на 45 хвилин.

Раніше, у неділю, 10 ще один потяг "Хюндай" запізнився з прибуттям до Львова на годину через поломку пантографа, повідомили у Львівській залізниці.

За словами представників відомства, у районі станції Красне вийшов з ладу пантограф. Замість нього підняли резервний. Всього у потяга є 6 пантографів, їде він на трьох. Оскільки один вийшов з ладу, підключили інший. У зворотньому напрямку "Хюндай" поїхав без затримок.

Варто зазначити, що наразі потяги супроводжують корейські фахівці, які їх і обслуговують та ремонтують у разі технічних несправностей.

Як відомо, нові склади ламаються вже не вперше. Так, 2 червня з Харкова до Києва потяг так і не зміг виїхати. Технічний персонал тоді відмовився прокоментувати причину негараздів.

Крім того, в прес-службі Укрзалізниці наголосили, що пасажири потяга Hyundai сполученням Київ-Донецьк гарантовано потраплять на сьогоднішній матч між командами Англії та Франції, який розпочнеться о 19:00 на "Донбас-Арені". За графіком потяг мав прибути о 12:45, а фактично він прибуде о 13:39.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.