Власенко вважає, що в Януковича були мотиви для вбивства Щербаня

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 13.06.2012 13:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17671

Головна зацікавлена ​​особа у вбивстві депутата Євгена Щербаня - нинішній Президент Віктор Янукович.

Про це заявив захисник колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Сергій Власенко, коментуючи заяву Президента про те, що Тимошенко причетна до вбивства Щербаня.

"У пана Януковича були мотиви вбити Щербаня, тому що через чотири місяці після вбивства він став губернатором Донецької області. При пані Щербані він би ніколи не став губернатором", - підкреслив Власенко.

За його словами, крім того, майно Щербаня, після його загибелі, дісталося бізнес-партнерам нинішнього українського Президента. "Все майно Щербаня пішло Януковичу і його партнерам", - зазначив адвокат.

Крім того, на думку захисника Тимошенко, заява Президента "прямо свідчить про те, що він в ручному режимі керує слідством у всіх справах Тимошенко".

"Він знає нюанси, знає, що відбувається в слідстві, незважаючи на те, що кримінальна справа ще навіть не порушена. Це свідчить про те, що він особисто курирує справи проти Юлії Володимирівни", - зазначив він.

Власенко також зазначив, що заява Януковича в інтерв’ю західним ЗМІ "виставляє його в черговий раз клоуном і диктатором в очах усього демократичного співтовариства".

Крім того, у заяві, яку розповсюдила прес-служба партії "Батьківщина", зазначається, що Янукович взяв на себе функції слідства та суду.

"Наступним кроком має стати пряма участь Януковича у допитах та катуваннях Юлії Тимошенко", - йдеться у заяві.

"Фактично Віктор Янукович проголосив обвинувальний вирок на адресу лідера об’єднаної опозиції. І вже не питання, як будуть діяти судді та прокурори в цих справах – височайше замовлення отримано", - зазначають у партії.

"Батьківщина" звертається до "всіх міжнародних спостерігачів, до світової громадськості, до громадян України з проханням не дати ввести себе в оману і дати гідну оцінку горе-президенту, який перейшов межу законності, порядності та моралі".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.