У Макіївці горить хімічне підприємство

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 13.06.2012 15:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17673

У Макіївці на Донеччині на території заводу лакофарбових виробів сталася масштабна пожежа. Горять та вибухають цистерни з розчинниками, які стоять на залізничних коліях.

Пожежа почалася приблизно о 12:30. Наразі на місці події перебуває багато пожежних машин, зокрема, прибули 20 автоцистерн з водою, пожежники намагаються локалізувати вогонь.

За інформацією очевидців, було чутно приблизно 20 хлопків, після чого почалася величезна пожежа, повідомила кореспондент ТСН.

Стовп диму піднявся на десятки метрів, його було видно за 30 кілометрів від місця інциденту. Після вибухів і пожежі на заводі почалася паніка. Люди почали лишати робочі місця і бігти з території заводу.

Всього було евакуйовано 40 людей. Інформації про жертв і постраждалих наразі немає, повідомив заступник ГУ МНС у Донецькій області Ігор Домаровський.

За його словами, джерелом пожежі стала розгерметизація цистерн. Наразі причини розгерметизації встановлюються.

За даними місцевих ЗМІ, горить завод "Омега", який виготовляє клеї, лакофарбові матеріали, покрівельні матеріали та сировину для цих матеріалів. Підприємство має свої залізничні під’їзні шляхи.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.