Під Києвом викрили підпільний цех з розфасовки кави та чаю

Автор/джерело -  © НТН



Дата публiкацiї - 25.12.2006 17:21 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1768

Напередодні Нового року трапляються дива: навіть бразильську каву виготовляють просто під Києвом, щоправда, підпільно.

Процес відбувається в селі під пильним наглядом осіб кавказької національності. У їхньому асортименті - марки всіх відомих виробників. Прибутки чималі - сотні тисяч гривень.

Чай та кава, фасовані в підпільному цеху, користувалася популярністю в місцевого населення. Асортимент продукції вразив навіть правоохоронців. Різноманітні чаї, кава мелена та в зернах найвищого ґатунку.

Крім готової продукції в будинку та в сараї знайшли майже півтори тонни листового зеленого чаю. Листя вмістилося у 25 лантухів.

Вилучили у підпільників і обладнання для фасування та коробки з назвою російської фірми.

Олександр Попченко, начальник Богуславського РВ міліції Київської області:
«Встановили, що особи - росіяни, чеченці, в селі у індивідуальному будинку розфасовували каву та чай. Збитки становили 260 тисяч гривень. Триває перевірка, і після чого буде порушена карна справа. З’ясовуємо місце збуту. Вірогідніше, це Київ та Київська область».

Підозрювані розповідають, що в Богуславському районі вони працюють із жовтня 2006-го. Кажуть – просто працювали на господаря товару. Його прізвище та контактні телефони, мовляв, не пригадують.

Затриманий:
«Привозил. Я не продавал. Меня попросили. За это деньги давали. Как-то я познакомился с ними на Юности, и они попросили поработать. Есть работа».

Вилучену продукцію відправили на експертизу. Правоохоронці переконані – ані чай, ані кава не відповідають нормам торговельних марок. Крім того, слідчі з’ясовуються легітимність перебування підозрюваних на території України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.