Європейська експертиза визнала, що Тимошенко сидить ні за що

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 14.06.2012 15:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17691

Газові угоди України з Росією, за які засуджена екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, до підписання пройшли експертизу Європейського співтовариства.

Про це на брифінгу в Харкові повідомила депутат Європейського парламенту Ребекка Хармс.

За її словами, до підписання газових угод були проведені необхідні консультації. Хармс також зазначила, що ці угоди є стандартними.

На її думку, в підписаних газових угодах були передбачені найкращі на той час умови.

Як повідомлялося, екс-президент України Віктор Ющенко заявив, що краще б Печерський суд скасував газові угоди між Україною і Росією 2009 року, ніж виносив вирок екс-прем’єру Юлії Тимошенко.

Від “Аратти”: як виявилося, те, що Ющенко і його друзі-проФФесіонали називали катастрофою для України, насправді є стандатною угодою купівлі-продажу російського газу, яка укладається з кожною країною-покупцем.

Власне, це було зрозуміло із самого початку. Як і було очевидно, що визначені ціни не є незмінними і як показала практика стосунків "Газпрому" і європейських покупців, домогтися зміни ціни у бік зменшення - не таке вже недосяжне завдання.

Хіба що для команди проФФесіоналів Януковича, які не розуміють, що засадивши Тимошенко за абсурдними звинуваченнями, вони, тим самим, нанесли особисту образу не тільки Путіну, а й керівництву російського газового монополіста. При тому, монополіста на українській території.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.