Вийшов браузер Opera 12

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.06.2012 02:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17696

Компанія Опера оголосила про доступність 12-ої версії однойменного браузера для персональних комп’ютерів під управлінням Windows, Mac OS X і Linux.

У веб-браузері реалізована підтримка інтерфейсних тем, які можна завантажувати зі спеціального каталогу або створювати самостійно. Opera 12 дозволяє сайтам і веб-додаткам використовувати веб-камеру комп’ютера для отримання фотографій.

Поліпшені засоби захисту: тепер переглядати налаштування конфіденційності та безпеки веб-сайтів стало простіше завдяки відображенню в адресному рядку значків з колірним кодуванням. Модулі працюють в окремих процесах, завдяки чому в разі збою веб-оглядач продовжує функціонувати.

Підвищено загальну швидкодію браузера при запуску, завантаження веб-сторінок і обробці коду HTML5. Крім того, реалізована підтримка нових веб-стандартів і мов з написанням справа наліво; з’явилася експериментальна система апаратного прискорення рендеринга сторінок.

Завантажити Opera 12 можна звідси.

Як повідомлялося раніше, норвезька компанія Opera Software ASA Opera Mini представила новий браузер 7-ої версії з інтелектуальною домашньою сторінкою для звичайних мобільних телефонів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.