Янукович не розуміє, як ухвалюються рішення на Заході

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 15.06.2012 13:08 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17700

Віктор Янукович вирішив не звертати увагу на погрози про бойкот Євро-2012 з боку європейських політиків.

Про це пише The Guardian.

«Європейські політики, включаючи Девіда Кемерона, можливо, бойкотуватимуть футбольний чемпіонат, організований Польщею та Україною. Але Янукович вирішив не звертати уваги на образу ЄС, і замість цього напакував VIP-трибути представниками зі свого кабінету і олігархічними прихильниками.

На тлі продовження святкування Україною перемоги над Швецією 2:1 та настроїв національної радості, Янукович схоже розраховує, що він може ігнорувати міжнародну громадську думку. У середу він сказав, що Юлія Тимошенко - лідер опозиції чиє тюремне ув’язнення викликало бойкот ЄС - може бути винною у вбивстві. Янукович також зазначив, що він візьме участь в Олімпіаді наступного місяця у Лондоні, відмовившись визнати свою роль останнього парія Європи», - пише видання.

«Як зазначають наближені до президента люди Янукович не розуміє, як працює процес прийняття рішень на Заході, і вважає, що проблему можна вирішити повторюючи «пояснення» провини Тимошенко. Його радники, крім того, бояться, що якщо на президента здійснюватиметься багато тиску президент відмовиться від європейських прагнень України і поверне до Росії. Він також щиро боїться Тимошенко та вірить, що вона здатна на темні змови проти нього», - йдеться у статті The Guardian.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.