За що НУ виключили з КОДу?

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 19.06.2012 12:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17711

Лідер фракції «Наша Україна – Народна самооборона» Микола Мартиненко підтверджує, що виключення «Нашої України» із Комітету опору диктатурі пов’язано з тим, що лідер цієї партії Віктор Ющенко «працює на діючу владу».

Про це він сказав у коментарі УНІАН.

Відповідаючи на запитання, чи правда те, що були пропозиції про виключення В.Ющенка з партії «Наша Україна» в обмін на те, щоб «Наша Україна» була в Об’єднаній опозиції, Мартиненко сказав: «Про це дійсно відбувалися на КОД розмови не один раз». Він зазначив, що такі дискусії «були ще місяць назад – два місяці назад».

Мартиненко наголосив, що «ми висловили свою позицію відносно того, що Ющенко працював і працює на діючу владу, а ми в опозиції до влади».

«КОД є майданчиком для погодження дій опозиції під час виборів і захисту результатів виборів для всіх опозиційних сил. А Ющенка ми не вважаємо таким, який відноситься до опозиції», - підкреслив Мартиненко.

Як повідомлялося раніше, 15 червня Комітет опору диктатурі на своєму засіданні виключив зі свого складу партію Ющенка “Наша Україна”.

Відповідне рішення було ухвалене у зв`язку з систематичним порушенням “Нашою Україною” попередніх рішень КОДу та співпрацю з режимом Віктора Януковича, повідомили тоді в партії “Батьківщина”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.