Вибухи у Дніпрі здійснили спецслужби?

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 21.06.2012 12:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17735

Колишній підполковник міліції на умовах анонімності розкритикував офіційну версію слідства щодо вибухів у Дніпрі.

"Моя особиста думка - в Дніпропетровську повторився російський і білоруський сценарії, коли саме спецслужби ініціювали провокації, а потім когось робили козлами відпущення. Це почерк ФСБ, тільки в українській інтерпретації. Бачу тут три складових. Перша - вся ця горе-метушня спрямована проти Юлі Тимошенко. Саме в її бік переводять стрілки в цій справі, як незграбно намагаються пристебнути і замовне вбивство Євгена Щербаня", - повідомив підполковник міліції у відставці, пише "Сегодня".

За його словами, влаштовуючи теракти в Дніпропетровську, на батьківщині Тимошенко, хотіли кинути тінь на неї, показати, що вона і у в’язниці управляє процесами, а отже треба вводити пряме президентське правління, щоб зірвати вибори.

"Друга складова. Вибухи організували професіонали. Політологи поняття не мали ні як виготовити вибуховий пристрій, ні як його закласти. А тут раптом такі глибокі пізнання. І третє - маса питань з приводу того, як шукали злочинців і як розкривали теракти. Це ж маячня сивої кобили - вимагати гроші на банківських картках. Та ще й без прізвищ на них. Нісенітниця! Завжди хочуть готівку. А тут - банкомати, пін-коди. Викидають з вікна поїзда, ніби кіно знімають!", - заявив колишній правоохоронець.

Він також додав, що українців тримають за малих дітей, розповідаючи про зняття грошей з банкоматів, адже банківська система моментально виводить на злочинців, блокуючи видачу грошей, а також знімаючи клієнта на відео.

"Думаю, сто разів правий Геннадій Москаль - за цими політологами ховаються зовсім інші люди, дуже серйозні, впливові. Але їх не шукають і ніколи не знайдуть. Повторюю, ця операція розроблена і здійснена спецслужбами. Тому народу нічого і не розповідають, все шито білими нитками, вже повірте моєму міліцейському досвіду", - підсумувало джерело.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.