Віртуальні агітаційні мрії прем’єра

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 26.06.2012 16:56 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17775

Прем’р-міністр Микола Азаров переконаний, що Україна здатна виробляти власні якісні автомобілі.

Про це він заявив на Бориспільському автомобільному заводі.

За словами очільника уряду, розвиток вітчизняного автомобілебудування є одним з пріоритетів програми імпортозаміщення.

"В автомобілебудуванні, як і інших галузях, пріоритет повинен віддаватися вітчизняним підприємствам. Якщо ми здатні в Україну виробляти якісний продукт, то ми повинні робити це", - сказав він.

Азаров підкреслив, що важливо забезпечити власне виробництво в країні всіх необхідних продуктів не тільки в галузі автомобілебудування, це дозволить збільшити кількість робочих місць і посприяє розвитку економіки країни.

Нагадаємо, Кабмін планує підвищити ввізні мита на іномарки заради того, щоб допомогти вітчизняному автопрому, який наразі є лише автозбиральником, а не автовиробником.

Як повідомлялося раніше, Азаров виступав з ідеєю почати випускати в Україні вітчизняні підгузки. Проте фахівці дуже швидко підрахували, що це абсолютно нерентабельно.

Від “Аратти”: наразі нічого не заважає Азарову та іншим урядовцям-проФФесіоналам віддати свої "Мерседеси" на благодійність, а самим пересісти на, наприклад, автівки виробництва ЗАЗ. Чи вони вважають їх недостатньо якісними для своїх персон, але достатньо якісними для народу?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.