Янукович не знайшов часу для виступу в парламенті

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 3.07.2012 14:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17814

Президент Віктор Янукович не виступатиме з посланням до парламенту безпосередньо перед депутатами.

Про це заявив його представник у парламенті Юрій Мірошниченко.

"Як ви знаєте, в повноваженнях Президента є обов’язок на щорічне послання. Форма, в якій це послання представляється, може бути або письмова, або у вигляді виступу", - нагадав він.

"Але, враховуючи, що цей документ складається з великої кількості сторінок, його оголосити технічно дуже складно", - зазначив Мирошниченко.

Він також повідомив, що документ складається з 252 сторінок.

На запитання, чому б Президенту не представити послання на 10 сторінках, щоб усі розуміли що це його послання, а не написане експертами, Мірошниченко відповів: "Президент, це не особа, а інститут".

Водночас, як повідомили депутати з опозиції, їм ще не роздавали послання Президента. Зокрема, бютівець Сергій Соболєв обурився, що Президент відмовився особисто представити звернення, на основі якого в тому числі формуватиметься і бюджет України.

Як відомо, минулого року послання президента містилось на 400 сторінках. Тоді Янукович все одно звертався до Верховної Ради особисто з трибуни.

Востаннє Президент виступав з трибуни Верховної Ради 7 лютого під час урочистого відкриття десятої сесії Верховної Ради шостого скликання. Тоді опозиція скандувала "Юлі — волю!" і демонструвати відповідні плакати.

Через їхнє скандування президент кілька хвилин не міг розпочати свій виступ, стоячи за трибуною.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.