Міліція стягує спецназ під Український дім

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 5.07.2012 14:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17837

До Українського дому прибуло поповнення бійців міліцейського спецпідрозділу «Беркут».

Мітингувальники гуртуються, зчеплюють руки, щоб не дати «Беркуту» прорвати їхні лави і відтіснити від Українського дому.

Протестувальники скандують: «Міліція з народом, а мусора з уродом!».

Наразі сутичок нема.

Як повідомлялося раніше, 4 липня Києві, біля Українського дому, де мала відбутись прес-конфренція Януковича відбулися сутички між учасниками акції протесту проти ухвалення мовного закону та міліцією. Прес-конференція Януковича перенесена на невизначений термін.

Загалом , 4 липня Україною прокотилася хвиля протестів проти ухваленого мовного закону «регіоналів» Вадима Колесніченка та Сергія Ківалова.

За інформацією джерела у правоохоронних органах, 4 липня, близько 23:00 по тривозі підняли бійців підрозділів «Беркут» у центральних регіонах України, яких направили у Київ для забезпечення правопорядку на мітингу опозиції.

Нагадаємо, 3 липня після ухвалення в цілому мовного закону авторства регіоналів Ківалова-Колесніченка опозиція розпочала біля Українського дому акцію протесту.

У зв’язку з ухваленням мовного закону спікер парламенту Володимир Литвин та віце-спікер Микола Томенко оголосили про свою відставку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.