Партія Литвина оприлюднила хамську заяву

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.07.2012 05:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17840

На офіційному сайті «Народної Партії» з`явилась вельми емоційна, як для статусу офіційної, заява.

Рідна партія зробила «ведмежу послугу» своєму босу

Прес-служба партії розповсюдила заяву, в якій захищає свого лідера - Володимира Литвина (хоча його останні заяви і дії мають зовсім інший сенс) і містить грубі випади у бік об’єднаної опозиції.

Публікуємо текст заяви повністю:

У ВІДПОВІДЬ БЕЗПОРАДНИМ. Заява прес-служби Народної Партії

Імпотентна поведінка так званої «об’єднаної опозиції» під час голосування за мовні законопроекти вилилась не у самоаналіз, так необхідний людям безпорадним і слабким.

Спрацювала інша логіка, притаманна юрбі підлітків-дрібних хуліганів: свою нікчемність та інфантилізм компенсувати безглуздою агресивністю і щурячими укусами інших, – як правило, дорослих.

Чого лише вартують босяцькі образи з її боку Голови Парламенту, спрямовані компенсувати власну неспроможність і прагнення грати дев’ятьма тузами в одній колоді. А коли це шулерство не вдається, доводиться знаходити мішень, на яку й спрямовується отруйна слина.

Хіба для них важливо, що голосування щодо мовних законопроектів відбувалось у суворій відповідності до жорстко виписаної процедури? Хіба ж вони покаються, що випестували цілу когорту своїх вихованців, яких потім самі прозвали тушками?

Хіба їх турбують прості люди, яких вони брехливими закликами штовхали на «Беркут», щоб імітувати бодай якусь демонстративну власну активність?

З цієї ж опери постійні звинувачення всіх і вся у зраді. Психологи стверджують, що саме зрадники гучніше і частіше за всіх волають про зради. Але ж ці пани – ерзац опозиціонери, перебуваючи на всіх мислимих і немислимих посадах, давно зрадили не тільки колишніх соратників, вони зрадили країну, кинувши її на відкуп своїм кураторам і благодійникам ззовні.

Вони не зрадили тільки собі, а скоріше, своїй тваринній жадобі до влади, своєму марнославству і пихатості.

Вони, як писаки на парканах, міркують кого і за що хто підвісив. Їх не чоловіча поведінка доводить ще одне: їх, власне, і підвісити немає за що.

Прес-служба Народної Партії

***

Як відомо, Голова Верховної Ради Володимир Литвин просить депутатів прийняти його відставку. Про це він заявив на засіданні Верховної Ради і написав відповідну заяву. Такі дії були викликані прийняттям поза його спиною Закону про основи державної мовної політики.

З огляду на можливі подальші правки заяви, ми зберегли скріншот заяви з офіційного сайту



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.