Четверо протестувальників під Українським домом відмовилися припинити голодування

Автор/джерело -  © Газета.ua



Дата публiкацiї - 18.07.2012 18:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17937

Під Українським домом продовжують голодування 4 людини.

Вони привітали відмову молоді від голодування, однак самі продовжують голодувати, намагаючись своїм прикладом привернути увагу до проблеми "мовного закону" та його наслідків.

"Цей процес привертає увагу суспільства. Багато хто хотів би щось змінити в цій країні, але він сидить вдома і журиться, що він один. А так завдяки протесту люди бачать, що є ті, хто здатні боротися і спроможні перемагати. Тому головна задача цієї акції — активізація суспільства і його об’єднання", - каже один з голодувальників, активіст КУПРу Олександр Місюра.

Разом з ним продовжують голодувати Леонід Бровченко з Вінниці (голодує 8-й день), Віталій Надточій з Київської області та ще один активіст КУПРу Вадим Лісовий.

"Як батько, я вітаю молодь з тим, що вони припинили голодування. Але ми не припиняємо свій протест і звертаємось до українського народу: підіймайтеся на боротьбу за українську мову. Адже це душа нації. Не буде мови — не буде нації" , - продовжив Бровченко.
Голодування, яке оголосили протестувальники, безстрокове.

"Я прийшов сюди не для того, щоб схуднути на кілька кілограм. Або цей закон буде скасовано, або мене винесуть звідси вперед ногами", - говорить Вадим Лісовий.

Голодувальники також обурені, що під час прес-конференції, на якій більша частина оголосила про відмову від голодування, організатори не надали їм слова і можливості виступити перед журналістами.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.