На наступне судове засідання Тимошенко привезуть примусово?

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 23.07.2012 12:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17958

Київський районний суд Харкова оголосив перерву у слуханні кримінальної справи екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко щодо діяльності ЄЕСУ на 31 липня.

Головуючий суддя Костянтин Садовський ухвалив таке рішення, зважаючи на відсутність підсудної у залі судових засідань.

Суддя також постановив внести до матеріалів кримінальної справи результати судово-медичної експертизи.

Згідно з висновками судово-медичних експертів, захворювання у екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко є хронічними, не тяжкими і не загрожують життю екс-прем’єра.

За словами, Садовського судмедексперти встановили, що стан здоров’я Тимошенко стабільно задовільний і не перешкоджає їй приймати усну та письмову інформацію, процитував.

Крім того, суддя, цитуючи результати експертизи, наголосив, що судмедексперти не вбачають медичних протипоказань щодо участі Тимошенко у заходах поза межами медичного закладу.

Представники державного обвинувачення попросили суддю перенести слухання і дати можливість Тимошенко ознайомитись із матеріалами судмедекспертизи.

Тим часом, перед будівлею суду сталася бійка між прихильниками Тимошенко і невстановленими особами з очевидною схильністю до криміналу.

Як повідомила прес-служба партії «Батьківщина», інцидент трапився під час встановлення активістами і народними депутатами сцени й обладнання для мітингу.

Натомість працівники міліції відмовляються затримувати організаторів бійки.

«Люди спортивної статури продовжують поводитися агресивно, нецензурно висловлюючись і провокуючи нові конфлікти», йдеться у повідомленні.

З самого ранку прихильники Партії регіонів на чолі з Олегом Калашніковим встановили біля суду звукопідсилюючу апаратуру. Між виступами Калашнікова постійно звучить пісня «Єднаймося, єднаймося».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.