ЄВРО-2012 лише ненадовго приховало розкол між українським народом та корумпованою владою

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 23.07.2012 13:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17959

Ентузіазм від проведення Євро-2012 лише на деякий час приховав розрив між українською владою та народом, який чим далі все більше зростає.

Про це йдеться у статті Der Spiegel.

«Після закінчення Євро-2012 лідери країни полишили добровільно накладену на себе стриманість. Підготовка нової кримінальної справи проти колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, призупинена під час чемпіонату, знову рухається вперед. На телебаченні розгортаються наклепницькі кампанії проти конкурентів Януковича, і навіть лікар Тимошенко з берлінської Charité отримав дурну славу», – пише видання.

«Люди, які сподівались на тривалий заспокійливий ефект Євро на Україну, на свого роду політичну казку літа, вважають себе ошуканими. В той час як увага політиків та ЗМІ на Заході повертається до літніх Олімпійських ігор в Лондоні, лідер України Віктор Янукович продовжує робити те, що робив до чемпіонату. Ентузіазм зміг лише ненадовго прикрити розкол між Східною та Західною Україною, між народом та корумпованою владою. Внутрішній розкол чемпіонат не зміг подолати, так само як і розрив між державною владою та народом. Турнір лише більше підтвердив громадянам їх попереднє сприйняття, що політичний клас піклується лише про власний добробут», – йдеться у статті.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.