Нетверезий росіянин пограв у Алькаїду

Автор/джерело -  © Лєнта.ru



Дата публiкацiї - 28.12.2006 16:45 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1797

Сьогодні нетверезий російський громадянин спробував захопити літак “Аерофлоту”, який летів на Женеву. Мабуть в Росії почалися новорічні свята.

Літак авіакомпанії "Аерофлот", що зробив аварійну посадку в аеропорту Праги, намагалися захопити. Про це повідомила прес-секретар авіаперевізника Ірина Даненберг.

"Нападника схоплено. За даними екіпажа, пасажир слов'янської зовнішності знаходився в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Ніхто з пасажирів і екіпажу не постраждав. Допомогу екіпажу надали пасажири", - відзначила вона.

Джерело в МЗС Росії заявило, що "один з пасажирів влаштував п'яний бешкет на борту літака, загрожував екіпажу, і літак вимушений був зробити посадку".

За словами дипломата, пасажир затриманий чеськими властями. Посольство РФ в Чехії надає допомогу в з'ясуванні особи нападаючого. На борту лайнера, що летів за маршрутом "Москва-Женева", знаходяться більше ста пасажирів.

Заступник генерального директора "Аерофлоту" Лев Кошляков заявив РІА Новини про те, що затриманий є російським громадянином. За інформацією агенції із посиланням на джерело в "Аерофлоті", затриманий громадянин Євген Дагаєв, 1974 року народження, вимагав у екіпажу розвернути літак на Каїр.

Він намагався проникнути в кабіну пілотів авіалайнера А-320, загрожував вибухівкою і "поводився неадекватно", відзначив Кошляков. За його словами, "літак повністю справний, і після додаткового огляду і перевірки багажу, продовжить політ до Женеви".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.