Суд над Тимошенко знову перенесли

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 31.07.2012 11:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18007

Київський районний суд Харкова переніс розгляд кримінальної справи за обвинуваченням колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко у зловживанні на посаді керівника корпорації ЄЕСУ на 14 серпня.

Таке рішення оголосив головуючий суддя Костянтин Садовський.

"Суд ухвалив вважати неможливим розгляд справи у зв’язку з відсутністю підсудної Тимошенко. У справі оголосити перерву до 14 серпня 2012 року до 10:00", - заявив Садовський.

Суд ухвалив зробити запит в Апеляційний суд Харківської області, де проходять його засідання, а також Центральну клінічну лікарню "Укрзалізниці" про технічну можливість проведення відеоконференції за участю Тимошенко.

Потім він оголосив про закриття засідання й вийшов.

Нагадаємо, обвинувачення подало клопотання про використання відеоконференції у зв’язку з кількаразовою неявкою Тимошенко до суду.

У свою чергу Тимошенко направила у суд заяву про відмову брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Проведення відеоконференції, за словами Тимошенко, позбавляє її можливості конфіденційного спілкування з захисниками під час судового засідання.

Попередні засідання суду в справі ЄЕСУ проходили 19, 20, 28 квітня, 21 травня, 25 червня, 10 і 23 липня теж за відстуності Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.