ВО “Свобода” затведила виборчі списки

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 1.08.2012 14:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18026

У п’ятірку партійного списку Всеукраїнського об’єднання Свобода увійшли Олег Тягнибок, Богдан Бенюк, Андрій Мохник, Ігор Мірошниченко та Олександр Шевченко.

На 24-му з’їзді ВО Свобода в середу одноголосно було затверджено партійний список кандидатів у депутати цієї політсили з 225 кандидатів, а також список із 35 мажоритарників.

Бенюк і Мохник - заступники лідера ВО Свобода, Мірошниченко - голова Сумської облорганізації Свобода, спортивний тележурналіст, Шевченко - професор КНУ ім. Шевченка.

У другу п’ятірку увійшли заступник голови партії Анатолій Вітів, заступник голови партії з національної пам’яті Олег Панькевич, голова Харківської облорганізації Ігор Швайка, голова Одеської облорганізації Павло Кириленко, заступник голови партії Ігор Янків.

Усього було оголошено лише 37 осіб у списку. На питання, чим аргументовано таку кількість кандидатів, Тягнибок лише відповів: "Бо я так вирішив. І все".

Також були висунуті кандидати за мажоритарними округами: Ірина Фаріон йде на вибори за мажоритарним округом у Львові, Андрій Ільменко йде за мажоритарним округом у Києві на Троєщині, брат Тягнибока - Андрій йде у Львівській області.

Також Свобода висуває свою людину за округом в Єнакієвому. Там йде Ігор Славгородський.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.