«Смітниковий піар». Вибухи смітників вже набули ознак міжнародної змови

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 8.08.2012 13:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18062

Підозрювані у справі про дніпропетровські вибухи Віктор Сукачов і Дмитро Рева були консультантами або політологами у нардепа-бютівця Михайла Соколова.

Як вдалося дізнатися «Сегодня» від джерела, близького до облпрокуратури, правоохоронці вважають, що ті отримували від Соколова по 6000 гривень на місяць за консультаційні послуги. Крім того, вивчається зв’язок Соколова з екс-конгресменом США Джимом Слетері, який активно бере участь в процесі Юлії Тимошенко.

Розглядається питання про можливе лобіювання через Соколова якихось американських інтересів в цій справі.

Офіційно для «Сегодня» зв’язок Соколова з терористами підтвердив шеф слідства СБУ Іван Дерев’янко: «Дійсно, під час розслідування кримінальної справи про вибухи було встановлено, що народний депутат Соколов наймав нині обвинувачених у справі про тероризм, пов’язаний з вибухами в Запоріжжі, Харкові та Дніпропетровську , в якості своїх політологів. Встановлено також, що він виплачував їм певні суми. В електронному листуванні обвинувачених містилися також різні сценарії підняття іміджу згаданого народного депутата в ході передвиборної боротьби».

У розмові з «Сегодня» народний депутат Михайло Соколов заявив, що консультантів і позаштатних політологів наймав його штатний політолог. «Я їх прізвищ та імен не знаю, - сказав «Сегодня» нардеп. - Одне тішить: що наші правоохоронці врятували місто від цього лиха, від тероризму. Слава богу, що їх заарештували. З конгресменом Слетері я мав щастя спілкуватися на суді у Юлії Володимирівни. Познайомився з ним, як з особою, яка виявляє в якійсь мірі інтерес до демократичних процесів в Україні. Про його можливу лобістську діяльність мені нічого не відомо».

Від «Аратти»: нас чомусь зовсім не дивує, що саме перед виборами бвнальні вибухи смітників набувають ознак міжнародної змови. Звісно, з метою підірвати стабільність існуючої влади. Така собі «Аль каїда» «міжнародного імеріалізму» бореться із режимом Януковича за визволення Тимошенко.

Це навіть і не смішно. Бо, на жаль, відбувається не десь у кіно, а нашому реальному житті. Втім, такі часи вже прежили українці у тридцяті роки минулого століття. Тоді чекісти теж «розкривали міжнародні змови» учасниками яких були ті, кого вважали ворогом сталінського режиму: селяни, інтелігенція, робітники і навіть самі чекісти. Для тих, хто забув нагадаю: нам українцям це «забезпеення стабільності» коштувало більше 10 мільйонів безневинних життів.

Задумайтеся над цим, панове.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.