Даішники не пустили на акцію протесту до Києва 50 мікроавтобусів

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 10.08.2012 12:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18080

Працівники ДАІ не пустили до Києва понад 50 мікроавтобусів, водії яких мали намір брати участь в акції протесту, з метою попередження заторів.

Близько 8.00 на Великій кільцевій дорозі працівники ДАІ зупинили колону у складі 53 мікроавтобусів. Організаторам та учасникам акції роз’яснено причини зупинки та норми Конституції і чинного законодавства щодо проведення масових зібрань громадян. Загалом в акції беруть участь близько 70 громадян. Порушень громадського порядку не зафіксовано.

Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в м. Києві, низка приватних перевізників та представників суб’єктів підприємницької діяльності, які спеціалізуються у надані населенню послуг у галузі приватного пасажирського перевезення, під проводом одного з громадських об’єднань мали намір провести у центральній частині столиці протестну акцію з одночасним блокуванням дорожнього руху. Акція пов’язана з незгодою перевізників з результатами розподілу прав здійснювати перевезення пасажирів маршрутами Київської області.

Враховуючи можливі негативні наслідки концентрованого переміщення великої кількості мікроавтобусів проїжджою частиною центральних вулиць Києва з обмеженою пропускною можливістю автотранспорту та інтенсивним режимом руху, керівництвом столичної міліції було прийнято рішення про зупинку зазначеної колони на під’їзді до міста.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.