Наступає Новий рік

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.12.2006 23:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1811

Це перше новорічне свято, яке наш портал зустрічає разом із вами, наші дорогі читачі. Рік, що минає, був багатим на події.

Події були радісні і не дуже, надавали надію й викликали тривогу, були веселими та сумними. Ми прагнули надавати вам найбільш цікаві з нашого погляду матеріали, акцентували увагу на те, що впливає на нашу долю й долю нашої держави. Можливо, активне політичне життя року, що минає, відтіснило на другий план інші, не менш значимі події. Але ми робили все від нас залежне, щоб ви отримували збалансовану інформацію. Життя продовжується і Новий рік обов`язково буде кращим за попередній!

Ми раді, якщо ви змогли знайти у нас щось абсолютне нове для себе, дізнатися про маловідоме і втаємничене, інколи алогічне з погляду консервативної науки, але від того не менш цікаве й корисне. Українська нація має багате минуле, на яке можна впевнено спиратися заради побудови майбутнього. Головне – вірити в себе, мати чисті думки, самостійно осмислювати навколишній світ і через серце пропускати все, що вважаєте за СВОЄ.

Наш невеликий колектив від щирого серця вітає з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай ваші серця будуть сповнені любов’ю, думки – надіями і планами. Щиро зичимо всім нам терпіння і здорового глузду, сил для побудови стабільного і впевненого життя, наповненого радістю і статками. Щоб нас усіх оточували приємні та щирі люди, робота приносила задоволення та фінансову стабільність, а в сім’ях панував лад і добробут – тоді наші чесноти стануть міцним фундаментом добрих справ на користь України.

Нехай осяйна Різдвяна Зоря та Новонароджене Сонце об’єднають усіх нас своїм дзеркально чистим світлом!

З Різдвом Коляди! З Новим роком! З Різдвом Христовим!

Будьмо!

З повагою,
редакція порталу “Аратта-Україна”:


Валерій КОЛОСЮК
Сергій ДМИТРИЧЕНКО
Олександр КОЛОСЮК


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.