Дивне співпадіння: агітація і кримінал. Де правда?

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 15.08.2012 18:07 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18117

Головне управління МВС у Дніпропетровській області підтверджує інформацію про оголошення в розшук голови Єлизаветівської сільради Максима Голосного, якого звинувачують у зловживанні службовим становищем.

Як зазначає прес-служба міліції, 21 листопада 2011 року слідчим відділом Петриківського райвідділу міліції ГУМВС у Дніпропетровській області за фактом присвоєння та розтрати майна Єлизаветівської сільради Петриківського району була порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 191 КК України.

"26 липня цього року склад злочину в кримінальній справі було перекваліфіковано та відносно колишнього голови вказаної сільради Голосного М. І. була порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Слідчим була винесена постанова про притягнення його в якості обвинуваченого. У зв’язку з тим, що місцезнаходження Голосного М. І. не було встановлено, 27 липня він був оголошений у розшук», – йдеться в повідомленні.

Водночас правоохоронці заперечують, що кримінальна справа проти Голосного була порушена через скандальний білборд у Дніпродзержинську.

«Інформація про те, що громадянин Голосний М. І. є автором біг-борду на автотрасі біля м. Дніпродзержинськ, який спрямований проти однієї із політичних партій та в зв’язку з чим відносно нього порушено кримінальну справу та оголошено у розшук, не відповідає дійсності», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Дніпродзержинську Дніпропетровської області з’явилися білборди з рекламою одного з місцевих інтернет-видань викликали невдоволення представників Партії регіонів, оскільки на одному з них зображена бабуся з котом і підпис: «Взнала, що онук голосував за «регіони» – переписала хату на кота». На другому білборді розміщено напис: «Ми крадемо і брешем, а ви оберіть нас ще!».

Губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул вимагав демонтувати білборди. Розпорядження губернатора місцеві регіонали почали виконувати ще вночі.

Пізніше місцеві ЗМІ повідомили, що Голосний перебуває в розшуку, а власниця рекламного білборда госпіталізована в реанімацію.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.