Чи будуть європейські правоохоронці розслідувати “здобутки” українських посадовців?

Автор/джерело -  © Дзеркало тижня



Дата публiкацiї - 17.08.2012 16:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18134

Лідер об’єднаної опозиції Юлія Тимошенко звернулася до відповідних правоохоронних органів різних країн Європейського Союзу із заявами щодо розслідування корупційних афер керівництва України.

Про це під час інтернет-конференції на порталі "ЛІГАБізнесІнформ" 17 серпня заявив захисник екс-прем’єра Сергій Власенко.

Він зазначив, що мова йде про так звану приватизацю оточенням Януковича Укртелекому, вишки Бойка, масштабну корупцію під час будівництва об’єктів Євро-2012, а також про незаконну приватизацію Межигір’я.

"Сподіваюся, що під час розслідування цих корупційних дій (гроші від яких опинилися в Європі) правоохоронні органи європейських країн порушать необхідні кримінальні справи, а також почнуть арештовувати європейські активи родини Януковича», — додав Власенко.

Відповідаючи на запитання, які санкції можуть бути до української влади з боку США, Власенко нагадав, що в Конгресі і в Сенаті США знаходиться ряд проектів резолюцій, які передбачають різні санкції до української влади «за грубе порушення основ демократії в Україні».

За словами Власенка, йдеться також про заморожування активів сім’ї Януковича в Сполучених Штатах.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.