Хроніки “покращення”. Після агітлокшини від Азарова, влада таки визнала, що хліб здорожчає

Автор/джерело -  © ТСН



Дата публiкацiї - 28.08.2012 12:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18197

Через неврожай продовольчого зерна у Європі ціни на хліб в Україні можуть підскочити, заявив міністр соцполітики Сергій Тігіпко.

"Цього року в Україні хороший урожай - 45-46 мільйонів тон. Це трохи менше, ніж торік, але зерно хорошої якості. 12 мільйонів тон залишилося із 2011 року", - сказав він.

Також чиновник зазначив, що ціни на українське зерно у Європі зростають, отже будуть спроби підвищити їх і на внутрішньому ринку.

При цьому чиновник запевнив, що влада робить усе можливе, аби вартість продукту номер один залишалась стабільною.

Нагадаємо, першим із провладної Партії регіонів про подорожчання хліба заговорив голова обласної державної адміністрації Михайло Добкін. При цьому він пов’язував можливий ріст цін не з неврожаєм, а з подорожчанням пального.

Варто зазначити, що раніше влада запевняла, що хліб попри неврожай не стане дорожчим, оскільки у країні є величезні запаси зерна з минулого року.

Від “Аратти”: якщо послухати урядовців-проФФесіоналів, то у всіх негораздах в них винні або “попєрєднікі”, або якісь “світові” чи “європейські” кризові явиза і катаклізми. Хоча насправді, наприклад, у ситуації з хлібом, Україна і неврожай в Європі надто умовно пов’язані. Український ринок більше потерпає від неврожаю на своїй території та ще більше - від тотальної клептоманії та корупції влади.

А це - ніякі не глобальні явища, а суто наші, місцеві. Як і звичка проФфесіоналів тупо брехати, вважаючи нас, громадян, м’яко кажучи, ідіотами.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.