У МВС стверджують, що не арештовували керівника виборчого штабу Кличка

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 29.08.2012 20:28 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18221

Повідомлення про нібито арешт начальника окружного штабу Луганської обласної організації партії УДАР не відповідають дійсності, заявили сьогодні в Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області.

Як повідомили в його відділі зв’язків із громадськістю, цю людину запросили до слідчого управління ГУ МВС у Донецькій області як свідка в кримінальній справі про шахрайство, бо цей громадянин є знайомим одного з підозрюваних у справі.

Запрошений прибув на допит зі своїм адвокатом, і ці події ніяк не пов’язані з діяльністю політичної партії, наголосили в донецькій обласній міліції.

У партії УДАР сьогодні заявляли, що начальника окружного штабу Луганської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» за 105-м виборчим округом Сергія Злобіна арештував і відправив до Донецька донецький ВБОЗ, провівши також обшук у його помешканні і вилучивши два комп’ютери, які належать окружному штабові. При цьому партія послалася на слова свого кандидата в цьому окрузі Геннадія Тамашева.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.