Загадкова смерть. Столична міліція з’ясовує обставини загибелі відомого організатора замовних мітингів

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 30.08.2012 18:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18232

Міліція Деснянського району Києва проводить дослідчу перевірку за фактом смерті організатора проплачених політичних мітингів Руслана Багмута.

Зокрема, в МВС повідомили, що 28 серпня о 9:25 в чергову частину Деснянського райуправління міліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення, що біля будинку 81/1 по вулиці Бальзака на Троєщині лежить людина без ознак життя.

На місце виклику одразу виїхала слідчо-оперативна група міліції. Біля третього під’їзду правоохоронці виявили труп 36-річного місцевого жителя, який мешкав на четвертому поверсі цього будинку.

У міліції зазначили, що при огляді тіла на місці лікарі не виявили ніяких слідів насильницької смерті, проте попередньо констатували тілесні ушкодження у вигляді численних переломів, характерних при падінні з висоти.

Згідно з офіційними висновками судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала в результаті перелому кісток скелета з ушкодженнями внутрішніх органів, характерних при падінні з висоти. Інших тілесних ушкоджень, які могли спричинити смерть, під час розтину тіла не було виявлено. За фактом смерті Багмута міліція проводить дослідчу перевірку.

Повідомлення про смерть Багмута з’явилося на його сторінці в соціальні мережі ВКонтакте. В одному з коментарів під записом координатор громадянської кампанії Фoрум порятунку Києва Віталій Черняховський повідомив, що Багмут був викинутий невідомими з 16-го поверху житлового будинку по вулиці Бальзака, 81/1.

UAINFO пише, що Багмут був відомий тим, що координував проведення проплачених мітингів і масових заходів. Зокрема, під час суду над Юлією Тимошенко, якими керував регіонал Калашніков. Охочих заробити він набирав через свою сторінку ВКонтакте і спеціально створену для вербування людей групу Робота: Вибори 2012, мітинги/масовки, заробіток, яка налічує понад 10 500 учасників.

Прикметно, що в обговореннях в соцмережі звучали претензії з приводу грошового питання. Більш того, деякі учасники були незадоволені, що після мітингу не отримували обіцяного грошової винагороди.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.