Британка за один рік скинула 45 кілограмів після того, як застрягла на гірці водного атракціону

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 1.09.2012 11:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18250

22-річна британка Джейд Торрі взялася за себе та за рік скинула зайві кіло після того, як пережила приниження, застрягнувши посеред гірки водного атракціону.

Жінка змінилася всього за рік. Фото з сайту The Daily Mail

Доленосна халепа з дівчиною, яка важила тоді більше 100 кілограмів, сталася під час відпочинку в парку розваг Disney World в США, пише The Daily Mail.

"То був мій перший відпочинок за кордоном, і я гадала, що він стане кращою відпусткою мого життя – але замість цього закінчилося тим, що я плакала і почувалася наче фрік", - згадує Джейд.

Неприємності почалися, коли дівчина стояла в черзі до американських гірок. Співробітники парку розваг попросили її відійти вбік та дати себе обміряти, бо побоювалися, що Джейд надто огрядна для цього атракціону.

"Врешті вони дозволили мені кататися, але я мусила сидіти на спеціальному сидінні для товстих людей. Це сталося на очах у всіх – мені було так соромно", - розповідає вона.

Торрі пригадує, з приниження вона проплакала все катання, удаючи, що це зі страху.

Фото з сайту The Daily Mail

Далі ж було ще гірше. Коли Джейд вмістилася на надувного "бублика", щоби з’їхати з водяної гірки, то просто застрягла посередині.

"Доти я не визнавала своєї ваги, але то був тривожний дзвінок. Я подумала, "Якщо в Америці мене вважають жирною, певно, я справді така і є", - каже вона.

Дівчина, яка звикла щодня вечеряти тричі й захоплювалася шоколадом та морозивом, переглянула свій раціон і замість 3 тисяч калорій на день почала споживати 1500. Також вона почала більше рухатися по дому і ходити пішки.

Змінившись за рік до невпізнавання, Джейд, яка має нареченого та маленького сина, здійснила свою мрію – з’їздила до паризького Диснейленду та з гордо піднятою головою прокаталася на всіх атракціонах, пише «Українська правда. Життя».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.