Опозиція на знак протесту відкликає всі свої законопроекти

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 3.09.2012 15:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18259

Опозиція вимагає від голови Верховної Ради Володимира Литвина відкликати з розгляду у Верховній Раді всі зареєстровані законопроекти, авторами яких є депутати від опозиції.

Про це в ході погоджувальної ради 3 вересня заявив глава фракції БЮТ у ВР Андрій Кожем’якін.

Він звернув увагу на ігнорування нинішньою парламентською більшістю практично всіх законопроектів, поданих опозиційними депутатами.

«Тому ми просимо не включати до порядку денного законопроекти, подані депутатами від нашої фракції», - наголосив Кожем’якін, додавши, що відповідного листа з даною вимогою подано на ім’я спікера ВР.

Разом з тим Володимир Литвин зазначив: для того, щоб зняти з розгляду дані законопроекти, їх автори повинні у письмовій формі подати заяви про їх відкликання.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада після канікул відновила роботу. 3 вересня проходить погоджувальна рада. Чергова сесія буде відкрита 4 вересня. Як заявляв спікер ВР Володимир Литвин, робота парламенту до завершення каденції буде присвячена загальнодержавній програмі підтримки розвитку української мови та ухваленню бюджету на 2013 рік.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.