Росіянин у братньому Криму викрадав дітей у сексуальне рабство. У братську Москву.

Автор/джерело -  © Обком



Дата публiкацiї - 3.01.2007 22:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=1828

Українська міліція затримала 37-річного громадянина Російської Федерації, який займався в Криму викраденнями дівчат для сексуального рабства у Москві.

Як повідомили в центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в АРК, ще 8 грудня в центрі Сімферополя росіянин –мешканець міста Зарайськ, Московської області – викрав двох дівчаток – 13 і 16 років. У цей же вечір в міліцію надійшли заяви від схвильованих батьків про зникнення дітей. Почалася копітка робота із встановлення їхнього місцезнаходження і причин зникнення, під час якої з'ясувалося, що чоловік-викрадач вивіз кримських дівчаток з метою подальшої сексуальної експлуатації до Москви на особистому автомобілі.

«Мабуть, злякавшись, що викрадених дітей знайдуть, він вирішив повернути їх додому. Все також він посадив їх в свій автомобіль і попрямував на кордон Росії з Україною в район Сумської області. Висадивши дітей посеред поля, він вказав їм напрям, в якому треба йти, і сказав, що вони потраплять в прикордонне село, де повинні будуть чекати його», – повідомили в ЦГЗ ГУ МВС України в АРК.

Мешканці села, побачивши невідомих дітей, повідомили в міліцію. Росіянин-викрадач, що повернувся за ними, був затриманий. Дівчатка були повернені додому.

В даний момент затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання Сумської області. Є інформація про його причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території України, у тому числі і в Криму. Ведеться слідство.

Від “Аратти”: У всій цій невеселій історії не зрозумілим лишається одне: чому дівчата добровільно поїхали до московської барделі? Чи не є це прямим наслідком ура-патріотичної пропаганди дорослих дядьків-політиків місцевого розливу та їхніх московських спонсорів? І взагалі, невже політичний бардель більш моральний за натуральний? Отже, питання до кримських виборців: чи бажають вони, аби їхні діти поповнювали борделі Білокам'яної? Бо вони, хай мене вибачають, вже стали частиною політичної....


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.