Зірвавши засідання Комітету, регіонали продемонстрували громадянам України своє ставлення до свободи слова

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 5.09.2012 17:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18286

Партія регіонів проігнорувала засідання Комітету з питань свободи слова та інформації щодо телеканалу ТВі та питань перешкоджання професійній діяльності журналіста.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди" з засідання Комітету.

Як повідомив на початку засідання голова Комітету Юрій Стець, депутати Партії регіонів, що входять до складу комітету, попередньо давали згоду на участь у засіданні комітету.

"Коли в порядку денному з’явились питання щодо телеканалу ТВі та питань перешкоджання професійній діяльності журналістів, в тому числі Мустафи Найєма минулого місяця та Олени Притули і Єкатерини Горчинської під час конгресу газетярів, у членів Партії регіонів з’явились поважні причини: хвороба та відрядження", - повідомив Стець.

Таким чином засідання Комітету відбувається без кворуму, бо як мінімум 5 осіб з 10 відсутні.

В той же час голова Комітету повідомив, що керівництво апарату Верховної ради не підтвердило ані відрядження, ані відомостей щодо хвороби народних депутатів.

Як повідомлялося раніше, до складу Комітету з питань свободи слова та інформації входять наступні члени Партії регіонів: Олена Бондаренко, Володимир Ландик, Орест Муц, Олексій Федун та колишній бютівець, нині член ПР - Микола Баграєв.

Як відомо, Верховна Рада перенесла пленарні засідання на четвер для роботи в Комітетах.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.