Урядовці, які є кандидатами у нардепи зухвало демонструють неповагу до закону

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 6.09.2012 14:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18302

Прем’єр-міністру Миколі Азарову, як і всім членам уряду, які є кандидатами в депутати на виборах варто піти у відпустку, упевнений віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко.

Засідання уряду 5 вересня. Ніхто з міністрів не пішов у відпустку, як кандидат у депутати

"На сьогоднішній день те, що робить прем’єр-міністр України, це кричуще цинічне щоденне порушення виборчого законодавства, оскільки на засіданні уряду він (Азаров) на 90% говорить політичними гаслами та партійними речівками і виступає як кандидат у депутати, а це до урядової діяльності не має ніякого відношення", - заявив він.

Зокрема, віце-спікер хоче запитати від імені опозиції під час Години запитань до уряду у Верховній Раді, коли вони мають намір написати заяви про відпустку.

Крім того, до початку осінніх виборів представники опозиції будуть голосувати лише за скасування прийнятих більшістю постанов, які є незаконними.

"Ми прийняли рішення, що ми не голосуємо за жоден законопроект, який буде розглядатися на цій сесії, за винятком наших постанов, які стосуються скасування тих законопроектів, які проголосовані із кричущими порушеннями регламенту і Конституції", - підкреслив Томенко.

За його словами, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов лише піариться, заявляючи про намір голосувати за законопроект про скасування депутатської недоторканності.

"Якщо таке голосування вони хочуть організувати, то це приблизно такий самий лохотрон, як і з камерами... Я розумію, що Партії регіонів нічого говорити своїм виборцям. Ситуація вкрай погана, і тому депутатська недоторканність залишається таким елементом, що вони страшно переживають за це", - упевнений віце-спікер.

Як повідомлялося сьогодні, 6 вересня, Партія регіонів просить не "смикати" Азарова з кожного приводу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.