Вчені пояснили те, про що знали наші бабусі: починати статеві стосунки краще пізніше

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.09.2012 22:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18307

Експерти дійшли висновку, що секс після весілля - запорука довгого і щасливого сімейного життя.

Вчені пояснили, чому із сексом краще почекати до весілля

Дослідження показали, що краще не поспішати зі статевим життям до шлюбу. Пізній початок статевого життя дає час, щоб дізнатися одне одного якомога краще і дізнатися, наскільки сумісні партнери.

А у пари, яка переспала на першому побаченні, менше шансів залишитися разом надовго.

Учені Корнельського університету в Нью-Йорку кажуть, що краще утриматися до шлюбу або налагоджувати сексуальні стосунки поступово, збільшуючи їх інтенсивність, повідомляє британський таблоїд The Daily Mail.

У ході дослідження, яке є єдиним у своєму роді, були опитані 600 пар, у яких жінкам було до 45 років. Метою було з’ясувати якість основних областей відносин - зобов’язань, душевного зв’язку, сексуальної задоволеності.

Результати були набагато вищі у жінок, які відклали перший секс не менше, ніж на місяць. У чоловіків спостерігалася така ж тенденція, але показники не так сильно відрізнялися.

Близько третини чоловіків і жінок сказали, що вони займалися сексом протягом першого місяця знайомства, в той час як близько 28 відсотків чекали, принаймні, шість місяців.

«Сильне сексуальне бажання може перешкодити розвитку інших ключових компонентів здорових відносин, - таких як зобов’язання, взаєморозуміння і спільні цінності», йде мова в доповіді.

«Хороший секс іноді плутають з коханням, і деякі пари мають проблеми у стосунках, що в кінцевому рахунку має більше значення в довгостроковій перспективі».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.