Хто б сумнівався. Суд відмовився розглядати позов опозиції проти гаранта

Автор/джерело -  © Коментарі



Дата публiкацiї - 7.09.2012 22:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18319

Сьогодні Вищий адміністративний суд виніс ухвалу, якою повернув позивачу позовну заяву голови Ради Об´єднаної опозиції «Батьківщина» Арсенія Яценюка до Президента України про визнання дій протиправними.

Як повідомили «Коментарям» в ВАСУ, відповідну ухвалу оголосив суддя Микола Олексієнко.

Згідно з документом, у поданій заяві не викладено обставини, якими позивач обґрунтовує свої вимоги та не надано доказів на підтвердження цих обставин.

Разом з тим, у Вищому адміністративному суді України слідкують за належним зберіганням заяв громадян, тож адміністрація суду закликає зацікавлених осіб організувати транспортування коробок із заявами з приміщення ВАСУ.

У ВАСУ наголосили, що з юридичного погляду Вищий адміністративний суд України не може взяти на себе відповідальності за збереження коробок із заявами, оскільки офіційно ці документи не були ані долучені до справи, ані навіть зареєстровані канцелярією суду.

Як повідомлялося рпніше, 6 вересня, голова Ради Об´єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк подав у Вищий адміністративний суд України обгрунтування протиправності дій Президента Януковича. До позову проти Януковича додаються підписи півмільйона українців.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.