Залізничники пікетують Міністерство інфраструктури

Автор/джерело -  © Український тиждень



Дата публiкацiї - 10.09.2012 14:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18338

Близько 60 представників шести залізниць України розпочали пікетування Міністерства інфраструктури з вимогою припинити підпільну приватизацію Укрзалізниці.

Пікетувальники тримають плакатами "Ми віддали залізниці життя - а вони набили кишені", "Європейські ціни - європейські зарплати", "Долой коррумпированный компьютер".

Серед вимог пікетувальників повернення доступних нічних потягів, належні умови праці для робітників.

"Ми спитаємо Колеснікова, для чого вони закупили Хюндаї. Ми то знаємо, для чого - люди заробляють гроші. Тим часом, людям не комфортно - основні напрямки стоятьу відстійниках. Нам набридло терпіти, якщо до нас не дослухаються, ми готові до крайностей", - сказав один з організаторів акції Костянтин Іщенко.

Пікетувальники також наполягають на зустрічі з прем’єр-міністром України Миколою Азаровим, та міністром інфраструктури Борисом Колесніковим. Вони ініціюють створення робочої комісії, яка б займалася вирішенням озвучених проблем.

Як повідомлялося раніше, крім припинення прихованої приватизації Укрзалізниці та повернення доступних нічних потягів і забезпечення належних умов праці для робітників, пікетувальники намагаються привернути увагу громадськості до небувалого рівня корупції, розкрадання бюджетних коштів та некомпетентного керівництва на залізниці.

"У разі створення перешкод на шляху до Києва учасники пікетування будуть змушені перекрити найближчий автомобільний чи залізничний рух, а протестувальники з інших міст не підуть на жодні переговори, доки колеги з Харкова не долучаться до акції", - заявив Олександр Абросімов, голова Вільної профспілки Харківської вагонної дільниці №1.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.