За чесні вибори. Агітаційна війна: рекламу Кличка масово знищують

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 10.09.2012 16:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18341

Партія “Удар” Віталія Кличка заявляє про масове знищення зовнішньої реклами партії в різних регіонах України.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"Так, на Закарпатті на трасі Київ-Чоп у селах Розівка та Холмок представники Партії регіонів самовільно захопили 5 білбордів, які до 26 жовтня орендовано і проплачено "Ударом". Без дозвільних документів, з порушенням законодавства про передвиборчу агітацію невідомі особи заклеїли плакати Віталія Кличка власною агітпродукцією", йдеться в повідомленні.

У партії також наголосили, що у Запорізькій області власникам рекламних конструкцій телефонують обласні та місцеві чиновники і в агресивній формі вимагають зняти рекламу, погрожуючи, що не подовжать дію дозволів на щити.

В "Ударі" також відзначають, що по всій Україні рекламні агенції, які уклали угоди з партією на розміщення зовнішньої реклами, скаржаться на тиск місцевої влади.

"Двом агенціям після появи рекламних плакатів, де Віталій Кличко обіцяє люстрацію влади та боротьбу з корупцією, без будь-яких пояснень демонтували рекламні щити й вивезли їх у невідомому напрямку", йдеться в повідомленні.

Такі ж випадки зафіксовано і в Одеській області

У партії наголосили, що інформацію про всі подібні випадки відслідковують та направляють відповідні звернення до правоохоронних органів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.