Луценко у концтаборі вже пошив революційні рукавиці

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 17.09.2012 14:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=18420

Гени свободи і справедливості родині Луценків не виведуться.

Про це заявила дружина ув’язненого екс-міністра Юрія Луценка на Віче у Львові 16 вересня 2012 року, повідомляє прес-служба «Народної Самооборони».

«Моя присутність у списку Об’єднаної опозиції невипадкова. Влада повинна знати, що на місце кожного заарештованого, замордованого опозиціонера стане такий же непримиримий боєць, який сповідує демократичні принципи», - наголосила вона.

Ірина Луценко зауважила: «У Луценка підростає два сини, які з часом продовжать справу свого батька. Гени свободи і справедливості у родині Луценка не виведуться».

Вона зазначила, що сьогодні можна сподіватися на слова Тимошенко й Луценка, на роботу Яценюка, Гриценка, Кириленка, Стецьківа, і навіть на бабусю, яка переписала хату на кота. «Але перемога потрібна нам усім. Всім, чиї очі горять вірою. Неволя Луценка й Тимошенко – це наші розв’язані руки зараз, це наш єдиний і спільний спротив бандитській владі», - наголосила Ірина Луценко.

Звертаючись до львів’ян, дружина політв’язня зазначила: «На порядку денному – загальнонаціональне об’єднання людей, яким є що втрачати. Середньому класу – бізнес, інтелігенції – переконання, молоді – майбутнє, ветеранам – повагу, пенсіонерам – спокійну старість. Всім нам – вільну Українську державу!».

«Як дружина політв’язня, як матір двох синів, як боєць опозиції, я закликаю вас: не дайте знищити Україну і себе цій владі. Всі, хто підтримує опозицію, прийдіть на виборчі дільниці, віддайте свій голос і помножте себе на два: загітуйте родича, сусіда, знайомого», - наголосила Ірина Луценко.

Звертаючись до львів’ян, вона презентувала перші рукавиці від Юрія Луценка із написом «Україна в твоїх руках». «Мій чоловік сьогодні знаходиться в колонії, у повній ізоляції від світу. Він позбавлений права спілкуватися із адвокатами, рідними, друзями. Але має роботу і швейну машинку. Ці рукавиці від Луценка – це сигнал усім українцям – взяти контроль над державою у свої руки, міцно стиснути кулаки і побороти злочинний режим, що панує 2,5 роки на нашій землі. Ув’язнений, але нескорений, Луценко звертається до всіх і кожного – не мовчіть, дійте, здобувайте свободу для себе та своїх дітей», - заявила Ірина Луценко.

«Україна у ваших руках!», - передала вона слова Юрія Луценка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.